logotype

Vijesti/Aktualno

Obavijest: Savjetovanje potrošača Grada Omiša u 2023. i 2024. godini

 

Od 11. siječnja ove godine naša Udruga započinje provoditi besplatno savjetovanje potrošača na području Omiša, u okviru projekta kojeg financira Grad Omiš. 

Potrošačke savjete građani Omiša moći će dobiti osobnim dolaskom na adresu Četvrt Omiške bojne bb, Omiš (Gradska sportska dvorana Ribnjak – 1.kat), i to druge srijede u svakom mjesecu u periodu od 10:00 do 12:00 sati, putem telefona 095/700-1969, kao i putem adrese elektronske pošte: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Prvi termin osobnog savjetovanja građana održati će se druge srijede u siječnju (11. siječnja 2023. godine).

 

Tijekom trajanja ovog projekta udruga "Splitski potrošač" za građane Omiša udruga će organizirati i dva edukativna predavanja, prema rasporedu koji ćemo naknadno objaviti.

Sve najave, kao i druge informacije o projektu, biti će objavljene na našoj web i Facebook stranici, kao i web stranici Grada Omiša.

 

Napomena: Savjetovanje potrošača podrazumijeva pojašnjavanje propisa i postupaka za ostvarivanje prava i ekonomskih interesa potrošača – fizičkih osoba koje sklapaju pravni posao ili djeluju na tržištu izvan svoje trgovačke, poslovne, obrtničke ili profesionalne djelatnosti. Savjetovanje potrošača ne uključuje pružanje savjeta potrošačima koji su već u sudskom ili ovršnom postupku.

2024  Splitski potrošač   globbers joomla templates