logotype

Vijesti/Aktualno

NAJAVA DOGAĐANJA

 

U subotu, 13. studenog 2021. godine u 10.00 sati u prostorijama Gradskog kotara Lučac - Manuš, Omiška 14, Split, savjetnici Udruge "Splitski potrošač" svim zainteresiranim građanima održati će otvorena predavanja, prema sljedećem programu:

Potrošačka tema

Predavač

Opća prava potrošača

Vlado Biljarski, dipl.oec.

Prava potrošača korisnika elektroničkih komunikacija

Zagorka Krvavica, dipl. ing.el.

Prava potrošača korisnika financijskih usluga

Iskra Maras, dipl.iur.

 

Black Friday akcije već su počele, a bliži nam se uskoro i blagdanska shopping groznica u prosincu, kada mnogi od nas sve češće kupuju i „online“. Na vrijeme saznajte kakva prava imate kod kupnje na akcijama i kakva su pravila kod trgovine putem interneta, kako reklamirati neispravan proizvod, kada možete tražiti zamjenu i kako uputiti prigovor trgovcu. Sve to, i nešto više, možete saznati na ovom predavanju u okviru općih prava potrošača.

Također, ako imate spornu situaciju sa svojim teleoperatorom, imate prigovor na kvalitetu usluge, visinu ispostavljenog računa ili nepoštivanje ugovornih odredbi, na ovom predavanju naučiti ćete kako riješiti takve probleme u dijelu predavanja koji govori o pravima potrošača korisnika elektroničkih komunikacija.

I na koncu, ako imate problem sa bankom, kreditom ili želite znati više o prekoračenjima po tekućem računu, kao i ostalim potrošačkim pitanjima korisnika financijskih usluga, posjetite ovo predavanje u subotu i saznajte više o svojim potrošačkim pravima.

Tijekom predavanja savjetnici Udruge „Splitski potrošač“ odgovarati će i na pitanja prisutnih posjetitelja, te pružati izravne savjete kako riješiti konkretan potrošački problem.

Događanje se odvija u okviru projekta „Savjetovanje i edukacija potrošača na području grada Splita u 2021. godini“, koji financira Grad Split.

2022  Splitski potrošač   globbers joomla templates