logotype

Vijesti/Aktualno

>>> OBAVIJEST: SAVJETOVANJE POTROŠAČA u 2021. godini

 

Od 03. svibnja 2021. godine naša Udruga započinje ponovno provoditi besplatno savjetovanje potrošača na području Splita, u okviru projekta kojeg financira Grad Split.

Savjetovanje potrošača podrazumijeva pojašnjavanje propisa i postupaka za ostvarivanje prava i ekonomskih interesa potrošača – fizičkih osoba koje sklapaju pravni posao ili djeluju na tržištu izvan svoje trgovačke, poslovne, obrtničke ili profesionalne djelatnosti.

Savjetovanje će se provoditi svakim radnim danom putem telefona 095/700-1969, u periodu od 17 do 19 sati, kao i putem naše adrese elektronske pošte: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Potrošačke savjete građani će moći dobiti i osobnim dolaskom u savjetovalište, na adresi Ljudevita Posavskog 14 u Splitu (prostorije Udruge Bijeli krug Hrvatske), prema sljedećem rasporedu:

·         Financijske usluge i pravna pitanja: ponedjeljkom 17 - 19 sati 

·         Opća prava potrošača: utorkom 17 - 19 sati 

·         Usluge elektroničkih komunikacija: četvrtkom 17 - 19 sati

Savjetovanje iz područja javnih komunalnih usluga, električne energije i pričuve odvijati će se uglavnom putem telefona i e-pošte.

 

Zbog trenutne epidemiološke situacije građane ovim putem molimo da se prethodno najave i dogovore svoj termin osobnog savjetovanja putem telefona ili e-maila, da bismo izbjegli nepotrebne gužve i duža čekanja.

Projekt traje do 30. studenog, a do tada Udruga će u okviru istog organizirati i dva seta edukativnih predavanja za potrošače. Sve važne informacije o projektu biti će Vam dostupne na našoj web stranici.

2022  Splitski potrošač   globbers joomla templates