logotype

Vijesti/Aktualno

Dan otvorenih vrata 25. svibnja

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga, koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. U okviru toga, dana 25. svibnja Udruga "Splitski potrošač" organizira Dan otvorenih vrata. Pozivamo Vas da dođete do naših prostorija u Ulici Ljudevita Posavskog 14 u Splitu u periodu od 11:00 do 13:00 sati, upoznate se sa našim radom i informirate se o svojim potrošačkim pravima.

 

Cilj je Dana otvorenih vrata udruga 2017. građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima udruga ili izvan njih.

 

Poseban naglasak je na predstavljanju rezultata projekata i programa udruga financiranih sredstvima iz javnih izvora, kako bi time pridonijeli još većoj otvorenosti i boljoj transparentnosti rada udruga u Hrvatskoj.

 

Informacije o događanjima također možete potražiti i na web stranici https://www.udruge.hr/udruge-info/#!pretraga-dogadanja, te putem Facebooka: https://web.facebook.com/DaniUdruga.

Više informacija o radu i aktivnostima udruga u mjestu u kojem živite, te lakše lociranje udruga na interaktivnoj karti, pruža Vam mobilna aplikacija UdrugeInfo.

 
2024  Splitski potrošač   globbers joomla templates