logotype

Vijesti/Aktualno

Održano predavanje za učenike u Trogiru

Za učenike trećeg razreda srednje škole Ivana Lucića u Trogiru 06. lipnja smo organizirali predavanje o potrošačkim pravima u području elektroničkih komunikacija.
Zahvaljujemo se HAKOM - u što se odazvao našem pozivu i poslao nam Anu i Ivanu, koje su zainteresiranim učenicima prenijele vrijedna znanja. 
Naravno, zahvaljujemo se i SŠ Ivana Lucića i nastavnici Aniti Grkov, što su nas srdačno ugostili.

Analiza ostvarivanja ciljeva politike gospodarenja otpadom u RH

 

U nastavku možete pročitati dopis koji smo na naslovnu temu 10. siječnja 2023. g. uputili Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, kao i odgovor koji smo od njih primili 19. siječnja 2023. g.

Pročitaj više: Analiza ostvarivanja ciljeva politike gospodarenja otpadom u RH

Poziv na otvoreno javno predavanje u Omišu

U okviru provedbe projekta "Savjetovanje potrošača Grada Omiša u razdoblju 2023. - 2024. g.", Udruga za zaštitu prava potrošača „Splitski potrošač“ i Grad Omiš organiziraju otvoreno predavanje na temu "Prava potrošača u području telekomunikacija".

Predavanje je predviđeno dana 07. lipnja 2023. godine (srijeda) s početkom u 16:00 sati u Ilirskom sjemeništu na Priku, Glagoljaška 10, Omiš, a održat će ga stručnjaci iz Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti – HAKOM.

Odgovor HAKOM-a na upit naše udruge

Cijenjeni potrošači,

u prošloj objavi vidjeli ste upit koji smo poslali HAKOM-u, a sada Vam donosimo i njihov odgovor koji smo zaprimili 20. siječnja 2023. godine.

Pročitaj više: Odgovor HAKOM-a na upit naše udruge

2023  Splitski potrošač   globbers joomla templates